Abraham/Sarah huren Dongen.

Wordt u binnenkort 50 jaar en kunt u in deze tijd geen groot feest geven maar wilt u wel aan iedereen laten weten dat u deze bijzondere leeftijd heeft behaald, dan kunt u een opblaasbare abraham/sarah pop huren in Dongen. Dit kunt u doen bij mdmverhuur in Dongen.

Het is ook leuk om een familielid, vrienden, kennissen of buurtgenoten te verrassen met een abraham/sarah pop in de tuin. De opblaasbare poppen zijn van zeer degelijke kwaliteit en makkelijk op te zetten. Ze zijn een echte eyecatcher in de tuin, want de poppen zijn wel 4 meter hoog.

Wij hebben een abraham pop en een sarah pop in ons assortiment, zie onderstaande foto’s voor een voorbeeld.

Naast onze abraham/sarah pop die u kunt huren in Dongen bij mdmverhuur hebben wij ook een opblaasbare baby te huur. Deze baby is ongeveer 3m hoog, van degelijke kwaliteit en net zo gemakkelijk op te zetten. Verwacht u een baby en wilt u aan iedereen laten weten dat de baby is geboren dan is dit een leuk item om in uw tuin te zetten. Deze opblaasbare poppen kunt u in overleg afhalen bij mdmverhuur, maar wij kunnen deze tegen een kleine meerprijs bij u op komen zetten. Niet alleen in Dongen maar ook in de omstreken kunt u ons vinden.

Is het weer mogelijk om een feest te geven voor uw 50ste verjaardag, en wilt u naast uw abraham/sarah pop huren in Dongen, dit vieren dan hebben wij verder alles in huis om een compleet verzorgd feest te verzorgen voor u. Van verschillende maten partytenten, koelkasten, springkussens tot de inrichting van de partytent of locatie. En kunnen wij de aankleding verzorgen om er een themafeest van te maken, in welke stijl dat u maar voor ogen heeft. Wilt u graag een andere invulling van de avond dmv een rad van fortuin, quiz enz. Hierin kunnen wij voor u meedenken. Er zijn mobiele barren in ons assortiment, deze kunnen wij verzorgen met alle soorten frisdranken, wijnen en allerlei soorten bieren. Als u graag ontzorgd wilt zijn op uw eigen feest dan is er de mogelijkheid om dat met bediening te kunnen voorzien.

Mail vrijblijvend naar info@mdmverhuur.nl wat de mogelijkheden hierin zijn.
Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.