Koelkast huren Kaatsheuvel.

Wilt u een feestje geven maar heeft u zelf niet voldoende koelingen in huis om de dranken en/of hapjes koud te houden dan bent u bij mdmverhuur uit Dongen aan het juiste adres om een koelkast te huren in Kaatsheuvel en omstreken. Onze modellen koelkasten verschillen van een laag/hoog model, waar van er 1, 2 of 3 deurs zijn maar ook de inhoud verschilt van 350L tot ongeveer 800L. Mocht u zelfs aan dit niet genoeg hebben, dan hebben we ook nog een koelaanhanger tot onze beschikking! Er zit zelfs een vriezer in ons assortiment.

Naast een koelkast huren in Kaatsheuvel en omstreken hebben wij verder alles in huis om een compleet verzorgd feest te verzorgen voor u. Van partytenten tot verschillende soorten statafels, aankleding en decoratie maar ook verzorgen wij de dranken zoals frisdranken, wijnen en verschillende soorten bieren in fust of fles. Alles wat niet opgaat nemen wij weer mee terug. U blijft nooit met te veel ingekochte flessen drank zitten. Kijk op de volgende link drankpakket voor ons dranken pakket. Staat er iets niet bij wat u toch graag op uw feest wilt drinken? Schroom niet en vraag het ons. Wij denken graag met u mee.

Wilt u een barbecue organiseren voor familie en vrienden, dat kunnen wij verzorgen. Compleet met borden en bestek. Wilt u tijdens uw feest hapjes geserveerd hebben, uiteraard kunt u daar voor bij ons terecht. Wij werken zoveel mogelijk samen met de lokale ondernemers uit Dongen.

Wij brengen en halen de koelkast in Kaatsheuvel en omstreken of vriezer altijd in overleg met u. Hierbij houden we rekening dat uw drank op tijd gekoeld zal zijn. Als u een koelkast huurt in Kaatsheuvel, zal uw drank vlot koud zijn en kunt u snel genieten van een koud drankje. Dit is met name in de zomer buitengewoon handig maar ook tijdens de feestdagen is het handig als u alles kwijt kunt.

Als u een feestje organiseert maar het liefst niet telkens op en neer wilt naar uw eigen huis. Dan kunt u een koelkast huren in Kaatsheuvel, waarmee u alles op gepaste afstand kunt bedienen. Zo wordt u te gast op uw eigen feestje. En om u volledig te ontzorgen maken wij uw gehuurde koeling(en) schoon! En kunt u ook zelf lekker mee feesten.

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.
Neem vrijblijvend contact met ons op!