Partyverhuur Sprang-Capelle.

Voor partyverhuur in Sprang-Capelle moet u bij mdmverhuur zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur in Dongen. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Waalwijk, Kaatsheuvel, Oosteind, Waspik, Raamsdonk enz.

Wat begon met 2 koelkasten is inmiddels enorm uitgebreid, ook ons assortiment blijft zich nog altijd uitbreiden. Zo hebben wij diverse maten partytenten, pagodetenten, stretchtenten, verschillende soorten sta tafels, springkussens, opblaasbare Abraham, Sarah of een baby (ongeveer 4m hoog), diverse mobiele barren en decorwanden om u feest net iets mooier aan te kleden. Heeft u zelf een thema in gedachten voor uw feest? Of laat ons meedenken voor een invulling van uw feestavond.

Bent u jarig, wilt u een bijzondere datum vieren of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Sprang-Capelle terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken. Met 1 telefoontje of mailtje en u bent volledig ontzorgd want wij hebben alles onder 1 dak!

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Ook verzorgen wij de hapjes voor uw feest en complete barbecues. Wij kunnen uw feest compleet verzorgen. De materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Sprang-Capelle bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in Sprang-Capelle naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.