Thuisfeest Dongen.

Bent u van plan om een feest te geven en wilt u dit graag bij u in huis doen? Maar u weet niet zo goed wat u precies nodig heeft, dan kunt u bellen of mailen met mdmverhuur uit Dongen. Wij hebben alles onder 1 dak voor een geslaagd thuisfeest in Dongen, maar in de omstreken kunt u ons vinden. En toveren wij uw huis om tot een ware feest locatie en dat gewoon in uw eigen huiskamer of achtertuin.

Is uw huiskamer of tuin groot of klein, dat maakt voor ons niets uit. Wij verhuren verschillende maten en soorten tenten, en er is altijd wel een tent die past in uw tuin. Om zo een grotere ruimte te creëren om uw gasten te ontvangen. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek en zo weet u wat de mogelijkheden hierin zijn. Niets is te gek voor ons en wij hebben altijd een oplossing. Uiteraard hebben wij allerlei materialen om uw huiskamer of achtertuin in te richten zoals koelkasten, sta tafels, barkrukken enz. U kunt uw tuin sfeervol maken met prikkabels en/of terras heaters, deze hebben wij in verschillende modellen. Is uw ondergrond van de tuin niet erg vlak dan kunt u ervoor kiezen om een houten vloer in uw tuin te leggen.

Viert u de verjaardagen of kinderfeestje van uw kind/kinderen en weet u niet hoe u ze kan bezig houden dan hebben wij verschillende maten springkussens te huur. Dit geeft urenlang speelplezier voor de kinderen en dat gewoon aan huis! Er zijn ook bierbank sets, die u kunt weg zetten in uw tuin, om gezellig met uw gasten aan te drinken of eten. Een geslaagd thuisfeest in Dongen!

Wilt u barbecueën? Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wilt u tijdens uw feest hapjes geserveerd hebben, uiteraard kunnen wij daar voor zorgen. Wij werken zoveel mogelijk samen met de lokale ondernemers uit Dongen. Daar hoort een koud drankje bij! Huur voor uw thuisfeest in Dongen een koelkast met dranken. U krijgt voldoende drank geleverd, alles wat niet opgaat nemen wij weer mee terug. U blijft nooit met te veel ingekochte flessen drank zitten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Mail naar info@mdmverhuur.nl 

Zoals u kunt lezen tovert u in een korte tijd uw huis om tot een ware feest locatie en dat allemaal met mdmverhuur dat zorgt voor uw thuisfeest in Dongen.