Partyverhuur De Moer.

Voor partyverhuur in De Moer moet u bij mdmverhuur zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur te Dongen. Wat begon met 2 koelkasten is inmiddels enorm uitgebreid, ook ons assortiment blijft zich nog altijd uitbreiden. Zo hebben wij verschillende maten partytenten, robuuste houten sta tafels, barkrukken, stoelen, mobiele barren en achterwanden, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn verschillende soorten decorwanden in verschillende stijlen om aan uw feest een thema te geven.

Bent u jarig, wilt u een bijzondere datum vieren of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur De Moer terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken. Alles onder 1 dak.

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Wilt u hapjes geserveerd hebben voor uw feest of een complete barbecue, deze kunnen wij verzorgen. Wij werken zoveel mogelijk samen met de lokale ondernemers uit Dongen.

Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Oosterhout, Waspik enz. de materialen worden netjes in overleg met u gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in De Moer bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u. Mail ons info@mdmverhuur.nl  voor een vrijblijvende offerte.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in De Moer naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.