Partyverhuur Oosteind.

Voor partyverhuur in Oosteind moet u bij mdmverhuur te Dongen zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan ’s Gravenmoer, Waspik, Raamsdonk, Oosterhout enz. Per 1 februari 2023 hebben wij Ruud Schoenmakers Tentenverhuur uit Oosteind overgenomen.

Zo hebben wij diverse maten partytenten, pagodetenten, stretchtenten (deze zetten wij voor u op), verschillende soorten sta tafels, springkussens, parasols, mobiele barren met/zonder een achterwand, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn verschillende soorten decorwanden in verschillende stijlen om u feest een thema te geven.

Viert u een jubileum, bent u aan de beurt om het familie uitje te organiseren? Of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Oosteind terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken.

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Ook verzorgen wij de hapjes voor uw feest en complete barbecues. Wij kunnen uw feest compleet verzorgen. De materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Oosteind bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u. Mail ons info@mdmverhuur.nl  voor een vrijblijvende offerte.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in Oosteind naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.