Partyverhuur Waalwijk.

Voor partyverhuur in Waalwijk moet u bij mdmverhuur zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur te Dongen. Wij zijn begonnen met 2 koelkasten en ons assortiment blijft zich nog altijd uitbreiden. Sinds kort hebben wij een robuuste houten lijn opgezet. Zo hebben wij diverse maten partytenten, verschillende sta tafels, aankleding, koelkasten, stoelen, mobiele barren met of zonder achterwand, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn verschillende soorten decorwanden in verschillende stijlen om u feest een thema te geven.

Bent u jarig, wilt u een bijzondere datum vieren of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Waalwijk terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken. Met 1 telefoontje of mailtje bent u volledig ontzorgd want, wij hebben alles onder 1 dak.

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Ook verzorgen wij de hapjes voor uw feest en gaat u met vrienden of familie barbecueën, dan hebben wij complete barbecues. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Tilburg, Raamsdonk, Kaatsheuvel, Oosterhout, Waspik enz. de materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Waalwijk bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u. Mail naar info@mdmverhuur.nl  en vraag naar onze mogelijkheden.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in Waalwijk naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje  op deze website www.mdmevents.nl

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.