Tuinfeest Dongen.

U bent van plan om een feest te geven en u wilt dit graag in uw eigen tuin doen maar u weet niet zo goed waar u moet beginnen dan bent u bij mdmverhuur aan het juiste adres. Wij hebben alles onder 1 dak voor een geslaagd tuinfeest in Dongen, de Moer, Waspik, ’s Gravenmoer en omstreken. En toveren uw tuin om tot een ware feestlocatie en dat gewoon bij u aan huis!

Is uw tuin groot of klein, dat maakt voor ons niets uit. Wij hebben verschillende maten partytenten, pagodetenten, stretch tenten. Er is altijd wel een van de tenten die past in uw tuin en bij uw wensen. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend  gesprek en kunnen meteen met u overleggen welke soort tent er eventueel in uw tuin past of wat de mogelijkheden hierin zijn. Niets is te gek voor ons en wij hebben altijd een oplossing! Uiteraard hebben wij allerlei materialen om de tent in te richten zoals koelkasten, sta tafels, barkrukken, mobiele barren, en nog veel meer. U kunt uw tuinfeest in Dongen sfeervol maken met prikkabels (verlichting) en terras heaters, deze hebben wij in verschillende modellen. Is uw ondergrond van de tuin niet erg vlak dan kunt u ervoor kiezen om een houten vloer in uw tuin te leggen. Deze hebben wij in ons assortiment.

Viert u de verjaardagen van uw kind/kinderen en weet u niet hoe u ze kan bezig houden dan hebben wij verschillende maten springkussens te huur. Dit geeft urenlang speelplezier voor de kinderen. Heeft u gedacht aan een ranja tap voor de dorst? Er kan zelfs gezorgd worden voor een frietwagen. Een geslaagd tuinfeest in Dongen en dat in uw eigen tuin!

Wilt u barbecueën in uw eigen tuin, wij verzorgen complete barbecues, deze brengen en halen wij op bij u. De barbecue bestaat uit vlees, salades, sausjes, borden, bestek, bbq enz. Wij werken zoveel mogelijk samen met de lokale ondernemers uit Dongen. Wilt u hierbij een lekker koud drankje? Huur dan een koelkast met dranken erbij. Er is voldoende drank dat wij leveren, alles wat niet opgaat nemen wij weer mee terug. U blijft nooit met te veel ingekochte flessen drank zitten.

Mail naar info@mdmverhuur.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zoals u kunt lezen tovert u in een korte tijd uw tuin om tot een ware feestlocatie en dat allemaal met mdmverhuur dat zorgt voor uw tuinfeest in Dongen.