Partyverhuur Dongen.

Voor de partyverhuur in Dongen moet u bij mdmverhuur zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur. Wat begon met 2 koelkasten is inmiddels enorm uitgebreid, ook ons assortiment blijft zich nog altijd uitbreiden. Sinds kort hebben wij een nieuwe lijn erbij: robuuste houten meubelen.

Zo hebben wij verschillende maten partytenten, sta tafels, barkrukken, stoelen, mobiele barren met of zonder achterwand, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn decorwanden in verschillende stijlen om uw locatie om te toveren tot een bruine kroeg en het geheel een gezellige sfeer te geven.

Bent u jarig, wilt u een bijzondere datum vieren of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Dongen terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken. Met 1 telefoontje of mailtje bent u volledig ontzorgd want, wij hebben alles onder 1 dak. Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Ook verzorgen wij de hapjes voor uw feest en complete barbecues.

Wij kunnen uw feest compleet verzorgen. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Oosterhout, De Moer enz. de materialen worden netjes in overleg met u, gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Dongen bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in Dongen naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.