Over ons

Ik had zelf 2 horeca koelkasten aangekocht en er kwam steeds meer de vraag of wij deze en andere materialen deden verhuren. Zodoende kwam het idee om in juni 2018 een bedrijf op te starten in het verhuren van horeca materialen, onder de naam mdmverhuur.

De letters mdm staan voor de eerste letters van de namen van mijn kinderen nl. Meike, Dirk, Marit. Het gezicht achter mdmverhuur, is Dennis van den Heijkant.

Wij verhuren horeca materialen voor kleine en grote feestjes thuis, dit kan zijn een koelkast, maar ook een compleet ingerichte tent. De bedrijven kunnen bij ons terecht voor personeelsfeesten, borrel enz…

Het is onze insteek om zoveel mogelijk samen te werken met de lokale ondernemers uit Dongen. Inmiddels hebben we 7 personen in dienst en staan we graag voor u klaar.

Per 1 februari 2023 hebben wij Ruud Schoenmakers Tentenverhuur uit Oosteind overgenomen. Daarnaast hadden wij mdm events opgestart. Voor luxere feesten, bedrijfsfeesten en bruiloften. Wilt u genieten en beleven, dat kunt u bij mdm events!

Service en netheid van de materialen staan bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes, Dennis van den Heijkant

mdmpartyverhuur heeft alles onder 1 dak! Voor een compleet geslaagde gelegenheid.