Partytent huren Kaatsheuvel.

Bent u op zoek naar een partytent voor een feestje dan kunt u dat bij mdmpartyverhuur uit Dongen doen. Bij ons kunt u een partytent huren in Kaatsheuvel. Natuurlijk zetten wij onze partytenten buiten Dongen ook op. Denk hierbij aan Tilburg, De Moer, Waspik, Oosterhout, Waalwijk enz. In ons assortiment hebben wij verschillende maten partytenten. De kleinste tent is 4mx6m en dit loopt op tot onze 8mx12m partytent. Geeft u een bedrijfsfeest, gaat u trouwen of wilt u een wat sjiekere uitstraling, wij hebben ook andere soorten tenten zoals pagodetenten of stretchtenten in ons assortiment.

Heeft u bij partytent huren in Kaatsheuvel een tent gehuurd dan wordt deze voor u opgezet, u hoeft er dan niets aan te doen en wordt hierdoor volledig ontzorgd. Wij komen met voldoende, deskundige mensen om de partytent op te zetten en af te breken. Hier zijn uiteraard wel extra kosten aan verbonden, dit is afhankelijk van de grootte van de partytent en/of u meehelpt. Informeer hiernaar, wat de mogelijkheden zijn.

De partytenten zijn van zeer degelijke kwaliteit en beschikken over een grondframe. Ze hebben een doorloophoogte van 2m60, waardoor ze zeer ruim ogen. Let wel op met de maten van de partytent dat er rondom 1 meter extra ruimte nodig is in uw tuin voor de opbouw en het vastzetten ervan.

Heeft u ook gedacht aan een vloer in uw partytent? Bij partytent huren in Kaatsheuvel hebben wij ook houten vloerdelen voor een partytent die u kunt huren. Er bestaan tal van opties om u bedrijfsvloer of een ongelijke vloer netjes te maken en dat het een geheel wordt. Wij denken graag met u mee! Maar ook voor de inrichting van de partytent hebben wij alles in huis. Zoals onder andere verschillende soorten sta tafels, barkrukken, stoelen, koelkasten, diverse muzieksets, prikkabels, mobiele barren, terras heaters, maar ook hebben we aankleding en decoratie in welke stijl u maar wilt.

Zelfs de hapjes en dranken voor uw feest kunnen wij leveren, met bediening behoord ook tot onze mogelijkheden. Wij werken zoveel mogelijk samen met de lokale ondernemers uit Dongen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment zodat u alles op 1 adres kan huren. Wat natuurlijk erg gemakkelijk is. Zo heeft u met 1 telefoontje of mailtje een compleet verzorgd feest. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website.

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.