Partyverhuur Oosterhout.

Voor partyverhuur in Oosterhout moet u bij mdmverhuur te Dongen zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Oosteind, Waspik, Raamsdonk, Raamsdonksveer enz. Per 1 februari 2023 hebben wij Ruud Schoenmakers Tentenverhuur uit Oosteind overgenomen.

In ons assortiment zitten verschillende maten partytenten, pagodetenten, stretchtenten (deze zetten wij voor u op), diverse soorten sta tafels, barkrukken, aankleding, verlichting. Er zijn ook podium delen die wij voor u opkunnen bouwen.

Viert u een jubileum, bent u aan de beurt om het familie uitje te organiseren? Of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Oosterhout terecht. Uiteraard kunt u bij mdmverhuur terecht als u gaat trouwen of voor een bedrijfsfeest. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken.

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Denk hierbij aan glaswerk en servies en mobiele barren. De materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Oosterhout bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u. Mail ons info@mdmverhuur.nl  voor een vrijblijvende offerte.

Sinds kort heeft partyverhuur in Oosterhout naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.