Springkussen huren Dongen.

Geeft u binnenkort een leuk feestje met vrienden en familie, en wilt u dat ook voor de kinderen niets ontbreekt? Of organiseert u een leuk kinderfeestje? Dan kunt u bij mdmverhuur een fraai springkussen huren in Dongen. Of u nu groot of klein woont, wij hebben springkussens in verschillende maten, er zal er vast één passend zijn. Onze springkussens zijn makkelijk op te zetten en zullen het feestje onvergetelijk maken voor de kinderen. Terwijl u zich lekker vermaakt op het feestje, kunnen ook de kinderen zichzelf uitleven op het springkussen. Zo zullen ze u niet tot last zijn. Onze springkussens hebben een leuk, kleurrijk uiterlijk met een mooi design. Waardoor menig kind zich helemaal thuis voelt.

Als u een springkussen huurt bij mdmverhuur in Dongen dan leveren wij u een kwalitatief goed springkussen en de daarbij behorende spullen. Deze bezorgen uren speelplezier voor de kinderen. Ook kunnen wij volledige barbecues verzorgen, hapjes serveren tijdens het feest en zelfs de drank kan door ons geregeld worden. Denk hierbij aan een groot assortiment in frisdank, bier en wijn en met een koelkast erbij zijn de dranken gegarandeerd koud. Zo hebben we voor ieder wat wils. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.mdmverhuur.nl

Als u een springkussen wilt huren in Dongen en omstreken dan bent u bij mdmverhuur aan het juiste adres.
U kunt kiezen uit 3 soorten springkussens: (van links naar rechts)

– een klein springkussen (3×4)

– een groot springkussen (5×6)

– een multiplay (5×6)

Deze komen wij op locatie afleveren en zijn gemakkelijk op te zetten. Als u wilt dat de zorgen volledig uit handen worden genomen, dan zullen we tegen een kleine meerprijs uw springkussen opzetten en/of schoonmaken.

Naast springkussens verhuren we nog veel meer in Dongen en omstreken. Daarom kunt u makkelijk uitbreiden bij ons. Er is een groot assortiment aan diverse soorten tenten, tafels, koelingen en decoratie. Ons drankenpakket is erg uitgebreid en voor een complete barbecue, warme en/of koude hapjes werken wij met een lokale ondernemer uit Dongen samen om deze te verzorgen. Hiermee wordt u volledig ontzorgd en wordt het voor uw gasten een onvergetelijk feest. We kunnen voor u de perfecte ambiance creëren. Kleurrijk en speels voor kinderfeestjes of kunstig en degelijk voor uw personeelsfeest in de omgeving van Dongen.

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.
Neem vrijblijvend contact met ons op!