Pagodetent huren Dongen.

Wilt u uw feest, bedrijfsfeest of trouwerij een wat chique uitstraling geven dan kunt u dat doen door een pagode tent te huren in Dongen. Bij mdmverhuur verhuren wij onder andere deze tenten, maar in ons assortiment zitten nog meer tenten, zoals diverse maten partytenten, stretchtenten en zelfs een aluhal.

Heeft u bij pagodetent huren in Dongen een tent gehuurd dan wordt deze voor u opgezet, u hoeft er dan niets aan te doen en wordt hierdoor volledig ontzorgd. Wij komen met voldoende, deskundige mensen om de pagodetent op te zetten en af te breken. Hier zijn uiteraard wel extra kosten aan verbonden, dit is afhankelijk van de grootte van de pagodetent en/of u meehelpt. Informeer hiernaar, wat de mogelijkheden zijn.

De pagodetenten hebben een hoog puntdak wat voor een sfeervol uiterlijk zorgt. Ze zijn gemakkelijk te koppelen waardoor er veel variatie en opstellingsmogelijkheden zijn. Het is een praktische manier om veel sta en/of zitruimte te creëren. U kunt de robuuste houten statafels hier gemakkelijk in kwijt en het heeft een chique uitstraling. Deze statafels kunnen wij zowel hoog als laag wegzetten voor u en met stoelen of barkrukken eraan kunt u uw gasten ontvangen voor een zeer geslaagd feest. Wij hebben een bijpassende mobiele bar en u kunt koelkasten huren waardoor u een koud drankje kan serveren aan uw gasten.

Heeft u ook gedacht aan een vloer in uw pagodetent? Bij pagodetent huren in Dongen hebben wij houten vloerdelen die u kunt huren. Er bestaan tal van opties om u bedrijfsvloer of een ongelijke vloer netjes te maken en dat het samen een mooi geheel wordt. Wij denken graag met u mee! 

Voor de aankleding kunt u bij mdmverhuur terecht. Verschillende soorten kleuren prikkabels, plantenbakken, marktkramen, en heeft u gedacht aan muziek op uw feestje? Er zijn verschillende muziek sets te huur. Voor de wat koude middagen en/of avonden zijn er diverse terras heaters, voor de sfeer of warmte, het kan allebei. Zoals u ziet, zijn er volop mogelijkheden bij mdmverhuur, het bedrijf om een pagodetent te huren in Dongen. Ook buiten Dongen kunt u ons vinden.

Vind u het lastig om een keuze te maken welke soort tent bij u geplaatst kan worden? Mail naar info@mdmverhuur.nl Wij denken graag met u mee wat hierin de mogelijkheden zijn.