Tapverhuur Dongen.

Bent u van plan om binnenkort een feest te geven bij u aan huis of heeft u een locatie en wilt u volledig ontzorgd worden op uw feest dan bent u bij mdmverhuur aan het juiste adres. Wij zijn de tapverhuur van Dongen. In ons assortiment hebben wij verschillende mobiele barren met of zonder achterwand, waar u elk gewenst merk tapbier op aan kunt sluiten. Er zijn verschillende maten partytenten bij ons te huren en kunnen wij dit volledig inrichten en aankleden, in welke stijl u maar wilt.

U kunt kiezen uit (van links naar rechts) een mobiele bar, deze is voor ongeveer … personen, een robuuste houten bar, deze is wat groter en is voor ongeveer … personen en dan hebben wij onze eyecatcher de mobiele bar met achterwand. Deze is goed voor … personen en heeft …tapkranen. Uiteraard is de bar ook zonder achterwand te huur. Deze barren zijn te huur bij tapverhuur Dongen.

De mobiele bar met achterwand geeft sfeer aan uw feest en ruimte, u kunt in de wand leuke accessoires zetten in welk thema dat u voor ogen heeft. Bij deze mobiele bar kunt u 2 koelkasten bij huren. Zodat u zeker voldoende koelcapaciteit heeft voor uw feestavond. En dat niet alleen de bierfusten maar ook de frisdranken en wijnen goed koud zijn. Geeft u de voorkeur aan flessen bier dan is dat uiteraard mogelijk, hiervan hebben wij diverse merken. Tapverhuur Dongen heeft een zeer uitgebreid drankenpakket.

Wilt u helemaal ontzorgd worden dan kunt u ervoor kiezen om tijdens uw feest eventueel bediening voor uw gasten de bieren te laten tappen en rond te brengen. Voor de hapjes hebben wij een groot assortiment, zowel warm als koud. Hier werken wij samen met een lokale Dongense ondernemer. Zo wordt u te gast op uw eigen feestje!

Heeft u onze voordeelpakketten al gezien op de website? Er zijn verschillende mogelijkheden, diverse aantallen personen en uit te breiden met wat u nog meer wilt op uw feest. Mail naar info@mdmverhuur.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden hierin.

Bij tapverhuur Dongen zorgen wij dat de mobiele barren compleet en schoon zijn, met spoelborstels, lekbakken, dienbladen, handdoeken enz. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten glaswerken, van frisdrankglazen, wijnglazen en merken bierglazen. Dit leveren wij in een krat en er zal altijd voldoende glaswerk bij de bar aanwezig zijn.

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.