Partyverhuur ’s Gravenmoer.

Voor partyverhuur in ’s Gravenmoer moet u bij mdmverhuur zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur in Dongen. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Oosterhout, Kaatsheuvel, Oosteind, Waspik, Sprang-Capelle enz.

Wat begon met 2 koelkasten in ons assortiment. Zijn wij enorm uitgebreid, en blijven wij ons uitbreiden. Zo hebben wij diverse maten partytenten, verschillende soorten sta tafels, springkussens, opblaasbare Abraham, Sarah of een baby (ongeveer 4m hoog), mobiele barren met/zonder een achterwand, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn verschillende soorten decorwanden in verschillende stijlen om u feest een thema te geven.

Bent u jarig, heeft u zin om een feestje te geven of een familie reünie? En heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur ’s Gravenmoer terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken. Wij hebben alles onder 1 dak. Met 1 telefoontje of mailtje bent u volledig ontzorgd.

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Ook verzorgen wij de hapjes voor uw feest en complete barbecues. Wij kunnen uw feest compleet verzorgen. De materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in ’s Gravenmoer bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in ’s Gravenmoer naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.