Partyverhuur Waspik.

Voor partyverhuur in Waspik moet u bij mdmverhuur zijn. In juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur in Dongen. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Kaatsheuvel, Oosteind, Raamsdonk, Sprang-Capelle enz. Wat begon met 2 koelkasten is inmiddels enorm uitgebreid, ook ons assortiment blijft zich nog altijd uitbreiden.

Zo hebben wij diverse maten partytenten, pagodetenten, stretchtenten (deze zetten wij voor u op, hier komen nog wel extra op-afbouwkosten bij), verschillende soorten sta tafels, springkussens, aankleding, mobiele barren met/zonder een achterwand, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn verschillende soorten decorwanden in verschillende stijlen om u feest een thema te geven.

Bent u jarig, wilt u een bijzondere datum vieren of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Waspik terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken.

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Ook verzorgen wij de hapjes voor uw feest en complete barbecues. Wij kunnen uw feest compleet verzorgen, alles onder 1 dak! De materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Waspik bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Weet u niet hoe u een invulling moet geven aan uw feest, schroom niet en vraag het ons. Wij denken graag in oplossingen voor u.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in Waspik naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje  op deze website www.mdmevents.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.