Statafel huren Kaatsheuvel.

Wat is er gezelliger om tijdens een feestje samen met uw gasten rond een tafel te staan of te zitten. Er zijn verschillende opties om een statafel te huren in Kaatsheuvel. Daarvoor bent u bij mdmverhuur aan het juiste adres. Uiteraard vind u ons ook buiten Dongen.

Wij hebben standaard statafels, die kunt u al wegzetten op uw feest. Wilt u er een wat chiquere uitstraling aangeven dan kunt u hier stretchrokken overeen doen, deze rokken zijn er in verschillende kleuren. Er kunnen lampen onder de sta tafels gezet worden voor een nog mooier effect. Onze robuuste houten statafels zijn er in een vierkant of rechthoekig model. Hierbij kunnen wij de tafels als statafel bij u neerzetten, maar deze kunnen wij ook laag wegzetten zodat u eraan kunt zitten. Er is met deze meubels veel keus zodat u 1 geheel krijgt op uw feest en er mensen zowel aan kunnen staan als zitten. Er zijn diverse soorten barkrukken en stoelen in ons assortiment om deze bij uw statafels te zetten. Hiervoor kunt u uiteraard bij statafel huren in Kaatsheuvel terecht.

Geeft u een kinderfeestje, evenement of themafeest? Dan kunt u ervoor kiezen om een of meerdere bierbanksets weg te zetten. Dit geeft een leuk effect aan uw feest. De ruimte wordt gevuld, u kunt veel mensen laten zitten om samen wat te drinken of te eten. Wij hebben koelkasten of een koelaanhanger die u kunt huren. Heeft u ons drankenpakket al bekeken? U krijgt voldoende drank voor uw feest en alle niet aangebroken flessen nemen wij weer mee terug. Zo blijft u nooit zitten met teveel ingekocht drinken. Springkussens om de kinderen de hele middag en/of avond te vermaken. Dit zit in het assortiment van statafel huren Kaatsheuvel.

Mail ons info@mdmverhuur.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden hierin. Wij denken graag met u mee!

Gaat u een statafel huren in Kaatsheuvel, dan zijn er diverse mogelijkheden bij mdmverhuur. Wilt u andere meubels of heeft u andere ideeën, schroom niet en vraag het ons. U kunt compleet verzorgde barbecues met borden en bestek bestellen bij ons. Dit komen wij brengen en ophalen, in overleg met u. Wilt u tijdens uw feest hapjes geserveerd hebben, uiteraard kunt u daar voor bij ons terecht. Wij werken zoveel mogelijk samen met de lokale ondernemers uit Dongen.

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.