Partyverhuur Raamsdonk.

Voor partyverhuur in Raamsdonk moet u bij mdmverhuur zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur te Dongen. Wat begon met 2 koelkasten is inmiddels enorm uitgebreid, ook ons assortiment blijft zich nog altijd uitbreiden. Zo hebben wij verschillende soorten maten partytenten, robuuste houten sta tafels, barkrukken, springkussens, mobiele barren met of zonder achterwand, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn decorwanden in verschillende stijlen om uw locatie om te toveren en het geheel een gezellige sfeer te geven.

Heeft u zin om een feestje te geven, wilt u een bijzondere datum vieren of bent u aan de beurt om de familie reünie te organiseren? En niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Raamsdonk terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken.

Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Wilt u hapjes geserveerd hebben voor uw feest of een complete barbecue, deze kunnen wij verzorgen. Wij werken zoveel mogelijk samen met de lokale ondernemers uit Dongen.

Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Waspik, Waalwijk, Kaatsheuvel, Oosterhout, De Moer enz. de materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Raamsdonk bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Gaat u trouwen of wilt u een bedrijfsfeest geven, maar weet u in deze tijd niet goed hoe u dat moet doen met alle maatregelen? Sinds kort heeft partyverhuur in Raamsdonk naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij u alle zorgen uit handen wordt genomen. Heeft u een specifieke wens of idee? Neem dan gerust contact met ons op. Samen geven wij invulling aan het evenement en maken een passend feest voor u. Of neem alvast een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Wij denken graag in oplossingen voor u.
Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.