Als u een groter feest of evenement geeft, dan zou deze feesttent erg geschikt kunnen zijn! Deze grote tent is namelijk hoger dan een pagodetent waardoor het een ruimer gevoel geeft. De feesttent bestaat uit delen van 10 of 8 meter breed en 5 of 3 meter lang. Er is hierdoor veel mogelijk qua afmetingen van de feesttent.

Deze feesttent is van hetzelfde materiaal gemaakt als de pagodetent. De dakzeilen en zijzeilen zijn beiden wit. Ook hier zijn er zijzeilen met vensters, waardoor meer licht de tent binnen kan vallen. Bij de aluhal moet u rekening houden dat er 1 meter rondom extra ruimte moet zijn voor het cast zetten van de aluhal. Is de op- en afbouw verder dan 10 meter vanaf onze bakwagen/vrachtwagen, dan komen daar extra kosten voor bij. Informeer naar onze prijzen: info@mdmverhuur.nl

Aluhal combineren met pagodetenten? Geen probleem!

De aluhal is te koppelen met pagodetenten. Met behulp van goten en tussenflappen wordt er voor gezorgd dat het één mooi geheel wordt. Deze extra tent kan dan bijvoorbeeld als entreetent of garderobe gebruikt worden. Stel dat u een feest geeft in het najaar en het weer is wat minder, dan zorgt deze ‘ontvangsttent’ er voor dat er meer warmte in de feesttent blijft. Zo krijgen u en uw gasten het niet koud!