Tentenverhuur Dongen.

Bent u op zoek naar een tent voor een feestje dan kunt u dat bij mdmverhuur doen. Wij zijn een tentenverhuur bedrijf in Dongen. Natuurlijk is onze tentenverhuur ook voor buiten Dongen. Denk hierbij aan Oosteind, De Moer, Kaatsheuvel, Oosterhout, Waalwijk enz. In ons assortiment hebben wij verschillende maten partytenten. De kleinste tent is 4mx6m en dit loopt op tot onze 8mx12m partytent. Geeft u een bedrijfsfeest en wilt u een wat sjiekere uitstraling, wij hebben ook andere soorten tenten zoals pagodetenten of stretchtenten in ons assortiment.

Heeft u bij tentenverhuur in Dongen een tent gehuurd dan wordt deze voor u opgezet, u hoeft er dan niets aan te doen en wordt hierdoor volledig ontzorgd. Wij komen met voldoende, deskundige mensen om de tenten op te zetten en af te breken. Hier zijn uiteraard wel extra kosten aan verbonden, dit is afhankelijk van de grootte van de tent en/of u meehelpt. Informeer hiernaar, wat de mogelijkheden zijn.

De partytenten zijn van zeer degelijke kwaliteit en beschikken over een grondframe. Ze hebben een doorloophoogte van 2m60, waardoor ze zeer ruim ogen. Let wel op met de maten van de tenten, dat er rondom 1 meter extra ruimte nodig is in uw tuin voor de opbouw en het vastzetten ervan.

Heeft u ook gedacht aan een vloer in uw tent? Ook dat kan bij tentenverhuur in Dongen. Wij hebben  houten vloerdelen voor uw tent die u bij ons kunt huren. Maar ook voor de inrichting van de tent hebben wij alles in huis. Zoals onder andere verschillende soorten sta tafels, barkrukken, stoelen, koelkasten, prikkabels, mobiele barren, terras heaters, maar ook hebben we aankleding en decoratie in welke stijl u maar wilt. Zelfs de drank voor uw feest kunnen wij leveren, met bediening behoord ook tot onze mogelijkheden.

Bent u aan de beurt om een familie of vrienden uitje te regelen en wilt u hierbij wat actiefs doen of een quiz? U kunt daarvoor ook bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en kunnen een geslaagde middag of avond voor u opzetten.

Bij tentenverhuur Dongen, hebben wij een uitgebreid assortiment zodat u alles op 1 adres kan huren. Wat natuurlijk erg gemakkelijk is. Zo heeft u met 1 telefoontje of mailtje een compleet verzorgd feest. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website.

Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.