De stretchtent wordt ook wel eens een flextent genoemd, omdat deze zo flexibel is als het om mogelijkheden gaat. Het is één groot, sterk en waterafstotend doek, dat met behulp van palen en spanners op wordt gezet. Uiteraard hoeft u hier niets aan te doen, wij zetten de stretch tent voor u op. Is de op- en afbouw verder dan 10 meter vanaf onze bakwagen/vrachtwagen, dan komen daar extra kosten voor bij. Informeer naar onze prijzen: info@mdmverhuur.nl

Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alle kanten op te spannen, zo wordt er een heel open gevoel gecreëerd. De midden palen zijn ook op variabele punten weg te zetten, wat weer meerdere mogelijkheden biedt. Om deze tent op te zetten, moeten er wel pinnen diep in de grond worden geslagen. Bij de stretch tent moet u rekening houden dat er 1,5 meter rondom extra ruimte moet zijn voor de pinnen.

Een chique tent voor een chique feest? Kies dan de stretchtent!

De stretchtent is uniek in Brabant. Deze chique tent geeft uw evenement net dat beetje extra! Het geeft een onvergetelijke uitstraling en er zal nog lang over uw feest nagepraat worden!

Deze bijzondere tent is ideaal wanneer het goed weer is en u net wat extra schaduw wilt creëren. In deze tent zitten geen zijzeilen, waardoor de tent bij slecht weer niet dicht te maken is. Het tentdoek is lichtgrijs of beige van kleur.