In verband met de weersomstandigheden bouwen wij geen party/feesttenten op van 1 oktober tot en met 1 april. Wij bouwen in deze tijd van het jaar wel pagode tenten en alu hallen. Vraag vrijblijvend een offerte aan info@mdmverhuur.nl

Wij hebben partytenten met verschillende afmetingen en prijzen. Al onze partytenten zijn van zeer degelijke kwaliteit en voorzien van een grondframe. En hebben een doorloophoogte van 2m60.

Het begint met een partytent van 4m x 6m voor € 210,- (excl btw) of 4m x 8m voor € 240,- (excl btw) of 6m x 8m voor € 365,- (excl btw) of 6m x 12m voor € 520,- (excl btw) of 8m x 12m voor € 700,- (excl btw) te huur. De partytenten zetten wij voor u op. De prijs is inclusief op- en afbouw, tot 10 meter vanaf onze bakwagen/vrachtwagen. Is de op- en afbouw verder, dan komen daar extra kosten voor bij.

Let er ook op dat er rondom de partytenten minimaal 1 meter extra ruimte is! Dit ivm het vastzetten van de partytenten. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Je kan het uitbreiden met oa houten vloerdelen, robuuste houten bar, statafel met stretchrok, barkrukken, koelkasten, terras heaters enz….